SIKER Ingatlan
Az első ingatlaniroda - 1991 óta
3103.ház
Ingatlan

Olcsó ház, remek adottságokkal, Sandon, akciós árban, csak most!...2,9 MFt

Amikor ingatlant választunk, akkor különböző tulajdonságokat vizsgálunk. Objektív adottságok azok, amelyeken pénzzel nem, vagy csak nagyon nehezen tudunk változtatni. Ezzel szemben a szubjektív tulajdonságok pénzzel és munkával viszonylag egyszerűen megváltoztathatóak.
Ezt a rövid kis bevezetőt azért tartottuk szükségesnek, mert most egy olcsó házat fogunk az Ön figyelmébe ajánlani. (Olcsó? akkor biztosan rossz is. )

Ez a ház azért olcsó, mert a szubjektív tulajdonságai kreatív vevőért kiáltanak. Ugyanakkor rengeteg, előnyös adottsággal bír: Zala megye dimbes-dombos vidékén, a Zalai dombság erdei között megbúvó, romantikus kis faluban, Sandon, annak is a kellős közepén, a Kanizsai utca 36. szám alatt, a templomtoronnyal éppen átellenben, egy jól kihasználható saroktelken fekszik ez a nem kicsi, 130 m2 alapterületű, 3 szobás, tégla falazatú, cseréptetős családi ház, konyhával, kamrával, fürdővel, vezetékes vízzel, villannyal és fatüzelésű fűtéssel, fatárolóval, melléképületekkel, 964 m2-es telken, gépkocsibejáróval, tehermentesen.
Az utca egyik oldalára 4, míg a másikra 1 ablakkal tekint. Udvarán a háziak autóját meg a melegadó tűzifát is jól megtűri. Várja új gazdáját, aki meglátja benne a lehetőséget, s kis pénzzel, kétkezi munkájával újra remek otthonná varázsolja. Falusi turizmusban gondolkodók, vállalkozó vénájúak előnyben! Nem csak otthon, munkahely is? Az épület 90 éves, tégla alapozású. Lábazati- és aljzatszigetelése néhány helyen javítandó. Jelen állapotában is jól lakható.
Kizárólagos értékesítő a SIKER Ingatlan! Kulcs a SIKER-nél!
Kedves Ügyfeleink részére - előzetes, ingyenes regisztrációt követően - bármikor szívesen bemutatjuk !
Irányára: 2,9 MFt. Nagykanizsától csak 18 percre fekszik. Aszfaltozott úton könnyen megközelíthető.
A mi sikerünk: ha Önnek sikerül !
Vevőinknek nincs közvetítői díj!
Kód: 3103
Mobil: 30/35-35-35-7
Telefon: 93/787-410
Irodánk:
SIKER Ingatlan, 8800 Nagykanizsa, Kinizsi utca 2/A, földszint 1.
- az Erzsébet tértől 50 méterre, a Corner étteremnél balra, a háziorvossal szemben, az ÖKOHÁZban.
Érkezés előtt telefonos bejelentkezést javaslunk!