SIKER Ingatlan
Az első ingatlaniroda - 1991 óta
3147.ház
Ingatlan

Provence Nagykanizsán! Luxus ház... 90 MFt !
Nagykanizsán, csendes, családi házas övezetben, sokak által kedvelt és keresett helyen eladó ez a 2000-ben épült, 2 lakrészes, összesen 479 m2 lakható alapterülettel rendelkező, cirkófűtéses + padlófűtéses családi ház, 1655 m2-es, parkosított telken. Az egyik lakrészben 4 szoba + nappali, a másik lakrészben 3 szoba + galéria található. A terasz 100 m2-es. A konyhában igényes MILE háztartási gépek kerültek beépítésre, vese alakú, kerámia lapos tűzhellyel, extra páraelszívóval, villanysütővel, mosogatógéppel. A konyhabútorok, az étkező, a beltéri ajtók, a nyílászárók, a lépcsők különleges minőséget képviselő, tömör fából készültek.
​A lakrészeket több fürdőszoba szolgálja ki. Hidromasszázs kádak, dóm zuhany fokozzák a kényelmi színvonalat. A pinceszinten remek hidegburkolatokkal ellátott, vendégfogadásra, családi kóstolókra, borozgatásra is alkalmas helyiség áll rendelkezésre. A fűtési rendszer nagy értékű, minőségi gépészetet tartalmaz. A kertben egyedi növényritkaságok gyönyörködtetnek. Egy szó mint száz: Kanizsán nincs párja!
Kizárólagos értékesítő a SIKER Ingatlan! 
​Kedves Ügyfeleink részére - előzetes, ingyenes regisztrációt követően - bármikor szívesen bemutatjuk !
Irányára: 90 MFt.
A tulajdonos kérésére helyszíni megtekintés csak az esetleges vásárlás finanszírózási hátterének igazolása után lehetséges. Kérjük, erre szíveskedjenek tekintettel lenni! Köszönjük. 
A mi sikerünk: ha Önnek sikerül !
Vevőinknek nincs közvetítői díj!
Kód: 3147
Mobil: 30/35-35-35-7
Telefon: 93/787-410
Irodánk:
SIKER Ingatlan, 8800 Nagykanizsa, Kinizsi utca 2/A, földszint 1.
- az Erzsébet tértől 50 méterre, a Corner étteremnél balra, a háziorvossal szemben, az ÖKOHÁZban.
Érkezés előtt telefonos bejelentkezést javaslunk!