SIKER Ingatlan
Az első ingatlaniroda - 1991 óta
3196.ház
Ingatlan

Nagykanizsától 20 percre, 4 szobás, 240 m2 lakható alapterületű családi ház... 13 MFt
Nagykanizsától mintegy 20 percnyi autózásra eladó ez az 1990-ben épült, beton alapozású, tégla falazatú, palatetős, szuterén + földszint + tetőteres, összesen 240 m2 lakható alapterülettel rendelkező családi ház.
​A szuterénben a garázs és a kazánház kaptak helyet, míg a földszint és a beépített tetőtér a tényleges lakóhelyiségeket foglalják magukba, éspedig: a földszinten 2 szoba, konyha, fürdő, wc, közlekedő, kamra, a tetőtérben pedig 2 szoba, közösségi tér, valamint egy fürdőszoba számára előkészített helyiség található. Mindkét lakószinthez erkély/terasz kapcsolat biztosított. A ház fűtési rendszere egy szilárd tüzelésű kazánnal kiszolgált központi fűtés. A szobák vízszintes burkolata parketta, illetve szőnyegpadló. A falak festettek. A közel sík domborzatú telek kb. 1000 m2-es lehet, melyen nagy vízhozamú ásott kút áll rendelkezésre, segítve a gyümölcsfatelepítés öntözését. Az ingatlan szép épített- és természeti környezetben várja új gazdáját. Jó szívvel ajánljuk több korosztály, vagy akár nagyobb család számára is.
Kedves Ügyfeleink részére - előzetes, ingyenes regisztrációt követően - bármikor szívesen bemutatjuk !
Irányára: 13 MFt. ​A tulajdonos - kölcsönös megfelelés esetén, értékegyeztetéssel - 2-3 szobás, nagykanizsai cserelakást is elfogad.
A mi sikerünk: ha Önnek sikerül !
Vevőinknek nincs közvetítői díj!
Kód: 3196
Mobil: 30/35-35-35-7
Telefon: 93/787-410
Irodánk:
SIKER Ingatlan, 8800 Nagykanizsa, Kinizsi utca 2/A, földszint 1.
- az Erzsébet tértől 50 méterre, a Corner étteremnél balra, a háziorvossal szemben, az ÖKOHÁZban.
Érkezés előtt telefonos bejelentkezést javaslunk!