SIKER Ingatlan
Az első ingatlaniroda - 1991 óta
3278.ház
Ingatlan

Nagykanizsa kertvárosában 5 hálószobás, 2 szintes ház, dupla garázs, kerti tó... 57,9 MFt

Nagykanizsa város területén, kertvárosi részen, családi házas övezetben eladó ez a 2005-ben - az akkori idők legkorszerűbb építési anyagaiból - épült, rendkívül igényesen megtervezett, kitűnő állapotú családi ház, mely 2 szintes, 5 hálószobás, amerikai konyhás, nagy nappali-étkezős, 2 fürdőszobás, 268 m2-es. Ezen egyedi tervezésű ingatlanunkhoz örökzöldekkel, pálmafával beültetett, öntözőrendszerrel ellátott, rendezett, parkosított kert, telek tartozik, mely 1100 m2-es, 21 méter széles. Az impozáns családi ház ékessége a nappali körkörösen elhelyezkedő ablakrendszere, melynek 4, nagy ablaka fénnyel árasztja el a konyha-étkező-nappali csodálatos belső tereit. A nappalit megkoronázza a megemelt belmagasságú, mahagóni színűre festett, különleges, fenyő tetőszerkezet.
A nappali ablakain kitekintve a természetben érezhetjük magunkat, a ház déli részét körülölelő, saját - fúrt kúttal rendelkező - kerti tó látványától. Szinte kivirulunk a békét és harmóniát sugárzó, csoda szép kert és a 30 nm-es, szökőkúttal ellátott, kerti tó nyugalmától. A tóban úszkáló barátságos, színes koi pontyok aktív élettel töltik meg a természet itt kialakított szépségét.

A  háziasszony büszkesége a sok pakolási lehetőséget biztosító, modern, piros konyhabútor, minőségi konyhagépekkel. A lakástakarításban a legnagyobb segítség a kiépített, központi porszívórendszer, valamint a külön erre a célra tervezett mosókonyha, ahol nem okoz gondot a ruhák kulturált körülmények között történő mosása és szárítása. 

A felső szintre jutást a könnyen járható, egyedi tervezésű, 150 cm széles, gyönyörű márvány lépcső segíti, mely igazi palotává varázsolja ezt a csodás otthont. 
A galériaszinten billiárd asztal található, melyben sok örömét lelheti a család minden tagja. A 48 nm-es fitneszterem kondigépekkel jól berendezhető és szuper edzési lehetőséget nyújt közös családi, baráti programként.
A lakás minden burkolata minőségi, prémium kategóriás járólapokkal készült, a szobák és a felső galériaszint valódi faparkettásak, fa beltéri ajtókkal. A vizes helységekben pedig magasan burkolt minőségi csempéket alkalmaztak.

A téli hónapok fagyos időszakait a nappali vajszínű-bordó, egyedileg tervezett cserépkályhája teszi melegebbé, hangulatosabbá.  

A kert nyugati oldalán kiépített terület található családi összejövetelek, kerti partik rendezésére is. Ha a háziasszonynak kedve van, 12-16 nm-es csöpp kis konyhakertben is kertészkedhet :)

A telek hátsó részén lévő, különálló kis faházban jól elfér a téli tüzelő és a kerti kisgépek, szerszámok is.
A dupla garázs, az elektromos kapu és garázsajtó is a lakók kényelmét biztosítják.
A családi ház nyugodt, biztonságos környéken fekszik.
A lakás védelmét kiépített központi kamera- és riasztó rendszer védi.


Kedves Ügyfeleinknek - előzetes, ingyenes regisztrációt követően - bármikor szívesen bemutatjuk.

Az ingatlan megismerését ezen az oldalunkon 14 fotóval segítjük.

A tulajdonos utcáról érkező látogatókat nem fogad! A SIKER Ingatlan által előre bejelentett érdeklődők részére, a SIKER Ingatlan képviselőjének jelenlétében kerül bemutatásra az ingatlan.

Kedves Ügyfeleink részére - előzetes, ingyenes regisztrációt követően - bármikor szívesen bemutatjuk !
Irányára: 57,9 MFt.
A mi sikerünk: ha Önnek sikerül !
Kód: 3278
Mobil: 30/35-35-35-7
Telefon: 93/787-410

​Irodánk címe:
SIKER Ingatlan, 8800 Nagykanizsa, Kinizsi utca 2/A, földszint 1.
- az Erzsébet tértől 50 méterre, a Corner étteremnél balra, a háziorvossal szemben, az ÖKOHÁZban.
Érkezés előtt telefonos bejelentkezést javaslunk!