SIKER Ingatlan
Az első ingatlaniroda - 1991 óta
3312.ház
Ingatlan

Katonaréten újragondolt, 110 m2-es családi ház, 957 m2-es telken... 45 MFt

Nagykanizsa sokak által kedvelt és keresett családi házas övezetében, a Katonaréten kínáljuk új otthonukat keresők részére ezt a príma adottságokkal rendelkező, újragondolt családi házat, melynek hatalmas amerikai konyha-nappalija, szép konyhája, remek fürdője elégedettséggel töltheti el a szemlélődőt.
Az igényes konyhában Whirlpool tűzhely és Candy sütő áll a háziasszony rendelkezésére.
A nagy odafigyeléssel létesült fürdőben sarokkád és zuhanytálca, valamint MOFÉM csaptelepek és törölközőszárítós radiátor szolgálják a kényelmet. A cirkófűtést új, korszerű Immergas Victrix Tera gázkazán szolgáltatja. Fotóinkon külön figyelmet szenteltünk a burkolatok, járófelületek bemutatásának, közeliket készítve. A lakótérben 3 szoba + amerikai konyha-nappali (összesen 4 szoba), külön fürdő, külön wc és kamra áll rendelkezésre. Mindehhez tágas, fedett terasz, térkövezett gyalogos- és gépkocsibejáró kapcsolódik. 
Az épület Bramac tetőcseréppel, a födémen hőszigeteléssel, a falazaton külső, 15 cm vastag hőszigeteléssel, új, műanyag, hőszigetelt nyílászárókkal, új beltéri ajtókkal, új burkolatokkal rendelkezik. Újak a víz- és villanyvezetékek, új az aljzatszigetelés. Az épület pincével is ellátott.
​Az ingatlan nem lakott, rendezett jogviszonyú, tehermentes. Megfelelő ajánlat érkezése esetén akár azonnal is birtokba vehető.
Megtekinthető bármikor, az irodánkkal történő egyeztetést követően.
Irányára: 45 MFt

​Az ingatlan megismerését ezen az oldalunkon
41 fotóval segítjük.

A mi sikerünk: ha Neked sikerül !
Kód: 3312
Mobil:
30/35-35-35-7
Telefon: 93/787-410

​Irodánk címe:
SIKER Ingatlan, 8800 Nagykanizsa, Kinizsi utca 2/A, földszint 1.
- az Erzsébet tértől 50 méterre, a Corner étteremnél balra, a háziorvossal szemben, az ÖKOHÁZban.

Érkezés előtt telefonos bejelentkezést javaslunk!