SIKER Ingatlan
Az első ingatlaniroda - 1991 óta
Ajánlólevél
Ingatlan

Ügyefeleink mondják

Ezen az oldalon korábbi ügyfeleink rólunk alkotott véleményét, ajánlását tesszük közzé.
Az idézőjelek itt betöltik tényleges szerepüket: az ajánlások szigorúan szó szerinti idézetek ügyfeleinktől. A szerkesztés kiváltságát nem engedtük meg magunknak.
Kérjük, olvasd olyan érdeklődéssel, mint amilyen örömmel tettük mi azt!
Bízunk benne, hogy mihamarabb a Te soraid és fotód is ide kerülhet!
( A közölt szövegek, nevek, fotók az érintettek előzetes engedélyével jelentek meg. )


"A lehető leg-SIKER-esebb döntés volt, hogy a SIKER Ingatlant választottuk. Pontos, korrekt, megbízható és nem utolsó sorban hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkező ingatlan iroda, megfizethető, kis emberek számára is elérhető áron. Bárkinek nyugodt szívvel ajánljuk! "Komoly" ingatlan irodák vehetnének itt leckéket emberségből és szakmai tudásból is. Ezúton kívánunk sok SIKER-t, erőt és egészséget a további munkájukhoz!"

Godina Erika és Németh László


"A szállodaiparból ismerem azt a gondolatot, hogy a visszatérő vendég A VENDÉG. Ha ezen egyet kanyarítok, mondhatom, hogy az AZ INGATLANIRODA, ahova a kliens visszatér! A SIKER pont ilyen. Első alkalommal ajánlásra kerestem fel, másodszorra visszatértem. Itt minden egy helyen van: szakértelem, korrekt és gyors ügymenet, tökéletes kommunikáció, rugalmasság, megnyerő modor és stílus, azaz az ügyfél teljeskörű kiszolgálása kölcsönös megelégedettség mellett. Nekem ajánlották, én is csak ajánlani tudom mindenkinek."

Kigyóssy Zoltán
Google értékelés


"Ha valaki profin dolgozik, akkor az Zoli! Ügyfeleim is mindig maximálisan elégedetten távoznak tőle, ár/érték arányban TOP1! Megbízható és alapos, kevés ilyen embert ismerek! Nagyon remélem, hogy még hosszútávon tudunk együtt dolgozni!"

Gombos Richárd
Google értékelés


"Köszönjük a precíz, pontos munkát, csak ajánlani tudom mindenkinek az irodát. Segítőkész és nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik."

Tóth Béla
Google értékelés


"Amikor néhány évvel ezelőtt megfelelő ingatlant kerestem, nem volt kérdés, hogy a nagykanizsai SIKER Ingatlanközvetítőhöz fordulok. Nem csalódtam. Tanácsadással, teljeskörü ügyintézéssel, korrekt, udvarias hozzáállással segítették megtalálni a megfelelő ingatlant. Jó tapasztalatom alapján ajánlom minden érdeklődőnek."

Móric József
​( Dialóg Nyelvstúdió - tulajdonos, ügyvezető )


"Köszönet mindenért. Hálás vagyok a diszkrét ügyintézésért,
​a gyors adás-vétel lebonyolitásért. Szakszerű szolgáltatás és tanácsadás.. ???? csak ajánlani tudom."
Debreczeni Ibolya Mónika
Google értékelés


„Mint ingatlan vásárló kerestem fel az irodát. A megadott paramétereimre kerestem lakást.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt találnak is.
​Az ügyintézés gyors, a jutalék korrekt.
Csak ajánlani tudom.” 

Szabadosné Kovács Beáta
( Csurgói Kézilabda Utánpótlásnevelő Közhasznú Alapítvány )


"Gyors, korrekt, megbízható! Csak ajánlani tudom!"

Nagy-Varga Tünde
Google értékelés


"Nagyon korrekt, gyors ügyintézés! Reális árakon, profi szakértelemmel!
​Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Tóthné Doszpod Timi
Google értékelés


„Tudom, hogy akivel Zoltán jön, annak nyugodtan megmutathatok mindent… Csak konkrét vevővel jön, nem unatkozó nézegelődökkel…”

Gelencsér László
( Szőlőskert - Hotel Vineyard Inn - Tulajdonos )


„A SIKER Ingatlanirodában több alkalommal is megfordultam ingatlanvásárlás céljából.
Az ügyfélkezelés minden alkalommal kifogástalan volt, akkor is, amikor végül nem jött össze az üzleti kapcsolat. Aztán néhány évvel ezelőtt vásároltunk egy nagykanizsai lakást Édesanyám részére.
Az Ingatlanközvetítő nagyon korrekt és alapos volt, teljesen nyugodt szívvel bíztuk rá az adás-vétellel kapcsolatos ügyintézést. A felkínált lakással kapcsolatban minden rendben volt, és olyan érzésünk volt, hogy jó vásárt csináltunk. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Édesanyám ma is abban a lakásban lakik, és az igényeinek tökéletesen megfelel. Ajánlom mindenkinek nyugodt szívvel és szeretettel:  „A SIKER” az első találkozáskor kezdődik.”

Skolik Ágnes
( mesekönyvíró, költő )


"Köszönjük a sikeres közvetítést."

Bellák Krisztián
Google értékelés

"Nagykanizsa legjobb ingatlanirodája."

Nagy Edit
Google Értékelés


„Két-három alkalommal volt szerencsénk az irodával kapcsolatba kerülnünk, egyszer sem bántuk meg, hogy Önökre bíztuk ingatlanügyeinket. Köszönjük, további sikeres munkát kívánunk Önöknek.”

Trifánné Dósa Annamária
( óvodai dajka )


"Kedves Zoltán! Mint ahogy beigazolódott, jól döntöttem, amikor irodájukat választottam, mert minden tekintetben - a befotózástól kezdődően, a webes megjelenéseket tekintve, a jogszabályi háttért napra készen ismerve, és értve - profi szinten, és rendkívül korrekt módon zajlott minden lépés. Ezúton szeretném megköszönni a magas szintű szakmai hozzáértéssel és tisztességgel végzett munkát! Üdvözlettel"

Sági Ági


"A legjobb!!! Segítőkész, türelmes és valahogy ráérez a dolgokra. Vevőként voltunk vele kapcsolatban, nagyon sokat segített költözés után is, hogy itthon érezzük magunkat.
​Csak ajánlani tudom mindenkinek, korrekt, megbízható és gyorsan talál új vevőt az ingatlanokra."

Horváth László
( ​vállalkozó )


"Több alkalommal voltam a SIKER Ingatlaniroda ügyfele! Minden alkalommal maximálisan korrekt, minden kérdésemre érthető, nagyon jó választ kaptam, nagyon jó volt az ingatlan bemutatása, mindenre kiterjedően, javítandó felületeket esetlegesen, s a kitűnő részeket aprólékosan bemutatva! Köszönöm ezt a nagyszerű munkát, mely minden esetben kedvezően végződött. További sikeres munkát kívánok, sok megelégedett ügyféllel:" 

Veres Lászlóné
( olajipari technikus, nyugdíjas, nagymama )


„Megbízható, korrekt, gyors, pontos ügyintézés magas szakmai színvonalon!”

Kissné Spór Katalin
( egy elégedett ingatlan vásárló )


"Gyorsaság, precizitás és korrektség jellemzi az Önök munkáját, amely magas intelligenciával párosul az intézkedések kapcsán. Engem csak pozitív ingerek értek az Önök munkája során. További jó munkát kívánok!"

Saliné Tánczos Mária
( tanítónő )


„Tisztelt Siker ingatlan(Zoli)! Ezúton is szeretnénk megköszönni a gyors ügyintézést, a segítőkészséget és hogy végigkísérte az ingatlanvásárlás menetét. Köszönettel!!! Szanyi család”

Szanyiné Anita


„Priusszal indultak nálam. Ajánlólevél vagy hendikep – mi lesz? Kiváló, megbecsült emberek a szülők, elismert orvos a családban, sikeres gyerekek – alapos, korrekt, szakszerű ingatlanos hirdetőpartnerek anno. Sikeres üzlet, sikeres tevékenység… a „Sikeres Zoli”. Sok év óta tartó minőség, megbízhatóság, állandóság – ma is ezt tapasztalom, mint évekkel ezelőtt. Egyszerűen ennyi...”

Lukács Ibolya
( újságíró, író, rádiós és televíziós szerkesztő, műsorvezető )


„Nagy segítség volt Zoltán közreműködése az ingatlanunk sikeres eladásában. Felkészült és tapasztalt a szakmában, minden elérhető fórumon láthatóvá tette az értékesíteni szánt ingatlant, mindig és azonnal informált a fejleményekről, illetve teljes körű támogatást nyújtott az adás-vétel lezárásában is.”

Pónus Tamás
( Project Delivery Manager, BP )


„A SIKER Ingatlaniroda és Zoltán személyében megtaláltuk a legkorrektebb, a legmegbízhatóbb, legsegítőkészebb ingatlanközvetítőt. Segítségének köszönhetően élhetünk álmaink otthonában. Köszönjük,hogy feláldoztál egy-két hétvégét miattunk.”

Baloghné Kahautek Katalin és Balogh Gyula

„A SIKER ingatlanközvetítőt mindenkinek bátran ajánlom. Profi lebonyolítás, maximális hozzáállás, megbízhatóság.”

Csányi Attila
( cégtulajdonos, vállalkozó )


„Ha ingatlan, akkor a régi múltra visszatekintő SIKER Ingatlaniroda jöhet csak szóba, amit a Horváth név fémjelez. Volt alkalmam apával és fiával is találkozni, és úgy gondolom, Zoltán méltón képviseli azt a vonalat, amit édesapja elindított.”

Kiss István
( labdarúgó edző, a Nagykanizsai Olajbányász volt első osztályú labdarúgója )


"A legjobb ingatlanközvetítő iroda: profi, korrekt, alapos és SIKERorientált!
Teljesen problémamentes volt az ügymenet és mindig lehetett +1 kérdésünk... Szerintünk a SIKER a legjobb választás akár ingatlaneladásról, akár vételről legyen szó. Csak ajánlani tudom!"

Köttbaum László


Gördíts felfelé, vagy kattints az oldal tetején lévő menűsávban a Neked tetsző ingatlantípusra, címszóra, vagy kattints az alábbi linkekre!
​SIKER Ingatlan /homepage
Adatkezelés /adatkezeles-siker-ingatlan-nagykanizsa  
Ajánlólevél /ajanlolevel-siker-ingatlan-nagykanizsa
Keressük, vennénk /keressuk-vennenk-siker-ingatlan-nagykanizsa  
Lakás - Nagykanizsa /lakas-siker-ingatlan-nagykanizsa
​Albérlet /alberlet-siker-ingatlan-nagykanizsa
Ház, telek - Nagykanizsa /haz-telek-siker-ingatlan-nagykanizsa  
Ház, telek vidéken /haz-telek-videken-siker-ingatlan-nagykanizsa  
Nyaraló /nyaralo-siker-ingatlan-nagykanizsa