SIKER Ingatlan
Az első ingatlaniroda - 1991 óta
A781.albérlet
Ingatlan

 KIADTUK. Hotel feeling... - Albérlet Nagykanizsán


Hotel feeling!... Cirkós, műanyag ablakos, extra lakás !... 60 EFt
Nagykanizsa belvárosához közel, az Eötvös tértől 5 percre, emeletes társasház 3.emeletén kiadó ez az egyedileg kialakított, 1 szoba + étkezőkonyhás, 43 m2 lakható alapterületű, cirkófűtésű, bútorozatlan, extra lakás, Viessmann kondenzációs kazánnal, Zanussi villanytűzhellyel és villanysütővel, páraelszívóval, süllyeszthető és kipattintható dugaljtornyokkal, krómozott mosogatóval és csepegtetőtálcával, termosztáttal, riasztóval, kaputelefonnal, falban kiépített, több ponton rendelkezésre álló kábeltévé előkészítéssel (UPC-hez) , falban kiépített klímaelőkészítéssel és kültéri klímaegységhez kilépéssel, váltókapcsolókkal, csillárkapcsolóval, modern világítótestekkel, korszerű csaptelepekkel, design-os szaniterekkel, a fürdőben, a zuhanynál cseppfogóval, a tükörnél szpotokkal, a Ravak mosdó alatt kipattintható mosdószekrénnyel, mellette törölközőszárítós radiátorral, a szobában szalagfüggönnyel leválasztható háló- és nappali résszel, a nappaliban tv mögé tervezett fali háttérvilágítással, a hálóban fali olvasólámpákkal, a beépített szekrényben krómozott rudazattal, a mennyezeten 21. századi csillárral, az étkezőben és a konyhában is new-age mennyezeti világítókkal, a konyhaszekrény felső elemei alatt végigfutó fényekkel, a konyhaszekrény alsó elemeiben mosogatógép és mosógép csatlakoztatásához előkészítéssel. A lakás első lakóját várja, eddig - az átalakítása óta - nem lakta senki. Kizárólag leinformálható, jó egzisztenciával rendelkező bérlő(k)nek!
A lakás járófelületei is teljesen újak. Az ablakok korszerű, műanyag, hőszigetelt nyílászárók, redőnnyel ellátva. Új a bejárati, műanyag ajtó is. A konyha és a tágas étkező egyazon légtérben található.
​​A fürdő és a wc az előszobából nyílnak, külön-külön helyiségben helyezkednek el. A toalettben is rendelkezésre áll egy tetszetős, letisztult formavilágú, modern Ravak kézmosó, továbbá légelszívó.
​Az előszobában is - szállodai színvonalú - beépített szekrény segít otthon érezni magunkat.  
​A fotókon látható berendezések a lakás tartozékai. Közvetlenül a lépcsőház előtt közterületi, ingyenes parkoló áll rendelkezésre.
A tulajdonos a bérlőkiválasztás jogát fenntartja! Minimális bérleti időtartam: 1 év. 
Szóba jöhető bérlői kör:
- 1, vagy 2 felnőtt - nemdohányzó, állatot nem tartó.
Kaució: 2 havi. Az 1 évnél korábbi, bérlő részéről történő felmondás teljes kaucióvesztéssel történik.
Közös költség: 10.000 Ft.
​Kedves Ügyfeleink részére - előzetes, ingyenes regisztrációt követően - bármikor szívesen bemutatjuk !
Bérleti díj: 60.000 Ft. Videó a lap aljára gördítve megtekinthető!
A mi sikerünk: ha Önnek sikerül ! Kizárólagos bérbeadó a SIKER Ingatlan! Kulcs az irodánknál!
Kód: A781
Mobil: 30/35-35-35-7
Telefon: 93/787-410
Irodánk:
SIKER Ingatlan, 8800 Nagykanizsa, Kinizsi utca 2/A, földszint 1.
- az Erzsébet tértől 50 méterre, a Corner étteremnél balra, a háziorvossal szemben, az ÖKOHÁZban.
Érkezés előtt telefonos bejelentkezést javaslunk!