SIKER Ingatlan
Az első ingatlaniroda - 1991 óta
MIOSZ
ÜGYNÖKSÉG

MIOSZ - belépő az ingatlanos klubba 

Mi a szösz? Nem jól tetted fel a kérdést. 
Kérdezd így: 
mi a MIOSZ?
A MIOSZ egy belépő az ingatlanos klubba, ahol a SIKER Ingatlan már tag.
Miért jó ez az Ügyfélnek? Miért jó ez Neked?
Erről olvashatsz következő cikkünkben:

Magára valamit is adó (férfi)ember jól ápolt, borotvált, gondozott arcszőrzetet visel, alkalomhoz illően öltözködik. Magára valamit is adó ingatlanközvetítő az ingatlanos szakmát hivatásának tekinti. S hivatástudattal átitatott szellemiséggel szakmaiságának úgy (is) nyomatékot ad, hogy elismert és elhivatott szakmai szerveződések tagjává válik.
Vállalkozásunk, a SIKER Ingatlan alapvetően 4 ilyen szerveződésnek tagja. Éspedig:
- Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (továbbiakban: MIOSZ) ;
- Magyar Ingatlanszövetség (továbbiakban: MAISZ) ;
- Kereskedelmi- és Iparkamara;
- Ingatlanközvetítői Névjegyzék.
Az utóbbi kettő kötelező szakmai minimum, tehát ha jártunkban-keltünkben olyan ingatlanossal hoz össze bennünket a sorsunk, aki ezen két tagságát nem tudja igazolni, akkor jobb ha tudjuk: ő a kontárok táborát gyarapítja.
A SIKER Ingatlan a Zala Megyei Kormányhivatal Névjegyzékében a 30/1994 Zala M. számon megtalálható, továbbá a Nagykanizsai Kereskedelmi- és Iparkamara tagságát gyarapítjuk.


Mai cikkünket a MIOSZ ​, azaz a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének bemutatásának szenteljük. E szövetség 1999-től az ingatlanszakma független – ha úgy tetszik: önszerveződő – szervezete, tehet nem felülről kitalált, nem törvényileg kreált alakulat. Alapvetően az ingatlanos szakma személyi és technikai színvonalát, hatékonyságát hivatott növelni, figyelemmel a mindenkori jogi- és gazdasági környezetre. Tagjai részére érdekképviseletet és fokozott együttműködést kínál és biztosít. Oktatásokat, konferenciákat, képzéseket, kiállításokat szervez, médiapozíciókat javít, etikai kódexet dolgoz ki, stb.

Miért jó mindez az Ügyfélnek? Miért jó ez Neked, Kedves Olvasó?
Ha MIOSZ tag irodával intézed ingatlanügyleted, akkor
- biztos lehetsz benne, hogy a megbízott irodád egy önként vállalt, az átlagosnál magasabb szakmai és etikai színvonalat képvisel;
- biztos lehetsz benne, hogy megbízott irodád működését előminősítették, vizsgálták, monitorozták, másként nem lehetne e szervezet tagja;
- biztos lehetsz benne, hogy megbízott irodád ügyelni fog a Te elégedettségedre, mert továbbra is meg szeretné tartani szervezeti tagságát;
- biztos lehetsz benne, hogy megbízott irodád tevékenységével kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásodat el tudod juttatni egy olyan konkrét szervezethez, aki érdemben és hatékonyan tud foglalkozni észrevételeddel, s érvényt tud szerezni elvárásaidnak.
Ha felkeltettük e téma iránt az érdeklődésedet, úgy a MIOSZ-ról bővebben is olvashatsz a neten.
Záró gondolatként nem is javasolhatunk Neked mást: csak MIOSZ tagsággal rendelkező irodát keress fel! Például: SIKER Ingatlan /homepage  

A következő cikkünkben arról olvashatsz, hogy vegyünk-e kiskorú gyermek nevére ingatlant?

>>>>


Gördíts felfelé, vagy kattints az oldal tetején lévő menűsávban a Neked tetsző ingatlantípusra, címszóra, vagy kattints az alábbi linkekre!
SIKER Ingatlan /homepage
Adatkezelés /adatkezeles-siker-ingatlan-nagykanizsa
Ajánlólevél /ajanlolevel-siker-ingatlan-nagykanizsa
Keressük, vennénk /keressuk-vennenk-siker-ingatlan-nagykanizsa  
Lakás - Nagykanizsa /lakas-siker-ingatlan-nagykanizsa  
​Albérlet /alberlet-siker-ingatlan-nagykanizsa
Ház, telek - Nagykanizsa /haz-telek-siker-ingatlan-nagykanizsa  
Ház, telek vidéken /haz-telek-videken-siker-ingatlan-nagykanizsa  
Nyaraló /nyaralo-siker-ingatlan-nagykanizsa